Haal het maximum uit uw elektriciteit dankzij dit bouwbedrijf

Reken op de expertise van deze zaak voor uw elektriciteitswerken

Werkt uw elektriciteit niet naar behoren? Wilt u een elektrisch schema laten opstellen door ervaren professionals? Doe dan een beroep op de opgeleide experts van Reno-Bo.

Uitgebreide mogelijkheden

Het bedrijf kan een gloednieuw elektriciteitsnetwerk in overeenstemming brengen met de normen voor elektriciteit. Er kan een nieuwe installatie geplaatst worden met automatisaties. Daarnaast staan de vakmannen in voor het plaatsen van stopcontacten, lichten, meterkasten,…noem maar op.

Ook voor herstellingen en onderhoud staan we 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 paraat. Onze vakmannen komen zo snel mogelijk ter plaatse rondom Zemst om uw elektriciteitswerken te klaren. En dat sowieso tegen gunstige tarieven.

Vrijblijvend professioneel advies

Weet u niet goed hoe u uw elektriciteitsnetwerk moet aanpakken? Dan biedt de firma vrijblijvend het nodige advies. De zaakvoerder neemt graag uitgebreid de tijd om samen met u een elektrisch schema op te stellen. Zo is uw netwerk volledig op uw noden en vastgoed afgestemd.

Doe-het-zelvers kunnen bij een nieuwe aankoop, herstellingen of onderhoud eveneens rekenen op professionele bijstand. De experts van onze zaak bieden de nodige tips om uw elektricteitswerken regio Zemst zelf op te lossen.

Interesse? Vraag dan vandaag nog bijkomende informatie aan!

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!015 70 01 27