Uw schilderklare wanden en plafonds in een handomdraai

Uw professionele gyprocwerken met gedetailleerde afwerking

Wenst u prachtige muren en plafonds? Wilt u een valse wand op maat die snel geplaatst kan worden? Kies dan voor de gyprocwerken van dit bedrijf in omgeving Zemst.

Uitgebreide mogelijkheden

Gyproc biedt u niets dan voordelen. Het flexibel materiaal garandeert schitterende wanden en plafonds die meteen schilderklaar zijn. Bovendien is het bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft het een isolerende werking.

Dankzij gedegen ervaring en opleiding, zorgen de vakmannen van Reno-Bo in geen tijd voor alle werken. Naast valse wanden en plafonds, zijn ook scheidingsmuren of zelfs kookeilanden een optie. Met oog voor elk detail wordt elke toepassing nauwkeurig uitgewerkt.

Regelmatig bijscholingen

De zaakvoerder volgt regelmatig bijscholingen om continu up-to-date te blijven. Met een specialisatie in gyproc, is hij de uitgelezen partner voor uw renovatie of ander bouwproject. Er worden in overleg met de klant steeds vernieuwende materialen gebruikt. Zo rekent u op een stijlvol eindresultaat naar wens binnen uw prijsklasse.

Doe-het-zelvers kunnen rekenen op de nodige tips en bijstand. Daarnaast helpen wij u graag op weg met isolatie-, renovatie- of andere premies.

Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog voor uw gyprocwerken rond Zemst!

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!015 70 01 27