Uw prachtige badkamer begint hier

Complete renovatiewerken voor badkamer en sanitair

Wilt u uw badkamer volledig naar smaak renoveren? Wenst u een vakkundige installatie van alle sanitaire toestellen? Of heeft u dringend een expert nodig om lekkages op te lossen? Reken dan op de expertise van dit bedrijf voor uw renovatiewerken nabij Zemst.

Badkamerrenovatie op maat

De zaakvoerder komt zo snel mogelijk ter plaatse voor uw complete badkamerrenovatie op maat. Naast het installeren van loodgieterij, is er ook ruimte voor schitterende verlichting, vloerwerken, verwarming… Dankzij jarenlange ervaring wordt het totaalplaatje van uw dromen mogelijk.

U kunt steeds rekenen op een onberispelijke afwerking met duurzame materialen. Bovendien worden uw budget en offerte gerespecteerd.

Bovendien blijven onze renovatiewerken niet enkel beperkt tot de badkamer. Wij kunnen u een volledige renovatie aanbieden van gans uw woning, van A tot Z. Ook een eventuele aanbouw valt binnen de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons ook contacteren voor al uw sanitaire werken: installatie van een verwarmingssysteem, plaatsen van bad of douche, enz.

Continu bereikbaar voor dringende gevallen

Naast badkamerrenovaties, kunnen wij ook langskomen voor tal van herstellingen. Leidingen of afwatering worden zo snel mogelijk gerepareerd. Daarnaast kunnen ook lekken snel opgespoord en gedicht worden.

Het bedrijf staat gekend voor zijn klantgerichte service. Daarom kan u de depannagedienst 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereiken. Zo bent u altijd snel geholpen!

De renovatiewerken worden uitgevoerd in regio Zemst, Grimbergen, Steenokkerzeel, Kapellen op den Bos, Mechelen en Vilvoorde.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor bijkomende informatie.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!015 70 01 27