Uw complete renovatie wordt kinderspel dankzij Reno-Bo

Uw totaalrenovatie op maat door ervaren professionals van Reno-Bo uit Zemst

Zoekt u een professionele partner die uw bouwproject van A tot Z kan uitvoeren? Reken dan op de veelzijdigheid van Reno-Bo in regio Zemst voor uw totaalrenovatie op maat!

Badkamerrenovatie en sanitair

Het bedrijf specialiseert zich in badkamerrenovaties volgens uw wensen en budget. Ook onderhoud en dringende sanitaire herstellingen worden vakkundig uitgevoerd.

Ramen en deuren

U kan de firma tevens inschakelen voor de plaatsing van ramen en deuren. De zaakvoerder garandeert een onberispelijke afwerking binnen de afgesproken termijn.

Gevelopeningen

De bewerking van gevelopeningen behoort eveneens tot de specialiteiten. Onze professionals zorgen voor een grondige gevelrenovatie tegen een competitieve prijs.

Gyprocwerken

Al uw gyprocwerken kunnen snel en secuur worden uitgevoerd. Indien gewenst, wordt eveneens gezorgd voor isolatie.

Elektriciteitswerken

Professionele vakmannen staan in voor het elektriciteitswerk van uw project. Alles gebeurt in overeenstemming met de normen voor elektriciteit, zodat u kunt rekenen op een duurzaam eindresultaat.

Doe ook een beroep op Reno-Bo voor ruwbouwwerken, dakwerken, afbraakwerken,…kortom, alles wat met bouwen te maken heeft.

De zaakvoerder regelt alles zelf, waardoor u slechts één bedrijf hoeft te contacteren voor uw totaalrenovatie in de ruime regio rond Zemst. Bovendien bieden we graag bijstand wat betreft renovatie- en andere premies.

Bovendien staat deze zaak steeds klaar om u te helpen bij werken die u zelf wilt uitvoeren. Doe-het-zelvers kunnen terecht bij de zaakvoerder voor informatie, tips en begeleiding van alle werken.

Ook indien u een nieuwe aankoop overweegt of heeft gedaan, kunt u rekenen op advies en tips van deze firma.

Vraag meteen om uw vrijblijvende offerte bij interesse.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!015 70 01 27